IJsfontein Homepage

Opdrachtgever: ABN-AMRO

ABN-AMRO wilde een geheel nieuw winkelconcept voor (aanstaande) ouders, om zich op een leuke en creatieve manier te presenteren in de nieuwe flagshipstore “Prénatal Hearts”. IJsfontein ontwikkelde dit concept en realiseerde deze gehele shop-in-shop: een opvallende samensmelting van een interactieve en rijke beleving en allerhande faciliteiten voor een vriendelijke service.

In het kort

De shop-in-shop is helemaal gericht op jonge ouders die samen of met een kleuter de Prénatal bezoeken. Centraal in de winkel staat een wieg waarin een echtpaar digitaal kan wegdromen bij de toekomst van hun kindje. Deze fantasie is vormgegeven in prachtige animaties. Als eindresultaat krijg je een “familiefoto” met je toekomstige kind mee naar huis, en een animatie om aan je vrienden te showen.

Hoe werkt het?

Om de wieg is een speelwereld voor de allerkleinsten, die aansluit bij de animaties uit de wieg. De wereld is ingekleurd met doorlopend veranderende animaties van de seizoenen, en een vrolijke interactieve regenboog voor de ouders, waarmee zij (met een knipoog) hun match kunnen testen.

De winkel loopt vloeiend over in een informele serviceomgeving waar een gastvrouw en een iPad-boom je helpt vooruit te denken. Hierbij wordt gedacht aan alles wat op het pad van de jonge ouder gaat komen. En wat handig is, je kunt er ook nog pinnen.

Toegespitst op de doelgroep

Met dit shop-in-shop concept heeft IJsfontein in nauwe samenwerking met Pronk studio een beleving kunnen neerzetten waarin ruimtelijk vormgeving en interactieve installaties en projecties elkaar versterken. Dankzij een scherpe bezoekersanalyse kon een winkelconcept worden ontworpen dat bezoekers de winkel in trekt en hen op een positieve manier in contact brengt met ABN-AMRO als de bank die meedenkt.

Beleven?

live te beleven in de flagship store van Prénatal Hearts Amersfoort

Verder lezen?

Lees meer in het blog

Contact

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen? Stuur ons een mail of bel ons op 020 33 00 111.