IJsfontein Homepage

Opdrachtgever: Nuffic

De Hoi Holland! app laat internationale studenten spelenderwijs kennismaken met de Nederlandse taal en cultuur nog voordat ze naar Nederland komen.

Hallo?

Als studenten de Nederlandse taal spreken, al is het maar een beetje, voelen ze zich sneller thuis, hechten ze zich meer aan ons land, raken sneller in contact met de Nederlanders en vinden ze na hun studie makkelijker een baan. Dit is de reden waarom IJsfontein de Hoi Holland! app heeft ontwikkeld.

Realistische situaties

In het spel krijgt de speler te maken met realistische situaties. Met de aankomst op Schiphol of op een treinstation, het vinden van de weg, het bestellen van koffie en herkennen van typisch Nederlandse situaties is de game een laagdrempelige kennismaking met de Nederlandse taal en gewoontes.

Make it in the Netherlands!

De Hoi Holland! app is ontwikkeld door EP-Nuffic in het kader van het actieprogramma Make it in the Netherlands! Dit programma daagt internationaal talent uit om na hun studie een carrière in Nederland te beginnen en om ook daarna een duurzame band met Nederland te houden. Jaarlijks studeren er zo’n 70.000 internationale studenten in Nederland.

Download de app gratis in de appstore  of google play store

Contact

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen? Stuur ons een mail of bel ons op 020 33 00 111.