IJsfontein Homepage

Opdrachtgever: Groninger Museum

Na een uitgebreide revitalisatie werd in december 2010 het Groninger Museum feestelijk heropend. Het museum koos IJsfontein Interactive Spaces om de nieuwe beleving en interactiemogelijkheden te bedenken en ontwikkelen.

In het kort

Na een uitgebreide verbouwing werd in december 2010 het Groninger Museum feestelijk heropend. Zowel het gebouw als de beleving in het museum hebben een grote ontwikkeling ondergaan. Onder andere door de toevoeging van een nieuw informatiecentrum dat de bestaande bibliotheek vervangt. Daarin vind je als bezoeker acht informatieplekken. Deze plekken van informatie kunnen onder andere video’s zijn, maar ook bladerboeken en informatie over tentoonstellingen. Beleef dit project in het Groninger Museum

Groninger Museum verzameld

Een interactieve installatie biedt de mogelijkheid om in 3D het unieke gebouw en haar architectuur te ontdekken. Met daarnaast de mogelijkheid om een persoonlijke reis door de brede collectie te maken. Tenslotte kun je met de GMcollector tijdens het bezoek je persoonlijke, virtuele verzameling samenstellen en ‘mee naar huis nemen’. 

Het museum koos IJsfontein Interactive Spaces om de nieuwe beleving en de mogelijkheden tot interactie te bedenken en ontwikkelen.

Verder lezen?

Lees meer in het blog

Contact

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen? Stuur ons een mail of bel ons op 020 33 00 111.