IJsfontein Homepage

Op 19 maart 2020 organiseren wij voor de derde maal een inspirerende sessie over de inzet van Playful learning voor het ontwerpen van een effectief onboardingstraject voor nieuwe medewerkers.

Waarom playful onboarden?

Spel is uitermate geschikt als basis voor het ontwerpen van een goede onboarding.  Een goede game zorgt namelijk dat je als vanzelf alle belangrijke informatie tot je neemt. Precies op het juiste moment en op de juiste plek. In een game vertel je mensen niet hoe het zit, maar laat je het ze zelf uitvinden. En dat is naast bewezen effectief vooral ook heel erg leuk.

Wie zijn wij?

IJsfontein heeft al ruim 20 jaar ervaring met spelend leren. Spelend leren zetten we in voor uiteenlopende doelen. Trainingen voor personeel, gedragsverandering, museale ervaringen, vraagstukken uit de zorg én voor onboardingstrajecten.

Wat gaan we doen?

Jan Willem Huisman laat je aan de hand van verschillende voorbeelden uit de praktijk zien hoe spel  ingezet kan worden voor een onboardingstraject. Daarna  ga je samen met andere HR en Learning professionals zelf aan de slag. Hoe kun je zelf spel gebruiken om jouw onboarding te ontwerpen? Je gaat geïnspireerd naar huis en hebt al een eerste stap gemaakt om het onboardingsprogramma voor jouw organisatie vorm te geven.

Wanneer en waar?

Op 19 maart van 15:00 uur tot 18:00 uur bij IJsfontein op het Marineterrein in Amsterdam.

Voor wie

Deze sessie is bedoeld voor HR- en learning professionals van grote bedrijven ( > 500 medewerkers).

NB: Voor partners en geassocieerde leden (rechts- of natuurlijke personen van wie de kernactiviteiten HR-dienstverlening op commerciële basis of daaraan gelieerde activiteiten vormen) werken we met een wachtrij. Uiterlijk 1 week voor aanvang van het evenement laten we weten of er plek is voor deelname.

Aan deze sessie zijn geen kosten verbonden.

Deelnemen? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.