IJsfontein Homepage

Opdrachtgever: KRO

De KRO Kindertijd website biedt allerlei activiteiten voor kleine kinderen. IJsfontein maakte een speelse omgeving waarin ze zelf hun weg kunnen vinden.

Awards:

  • Nominatie Media Ukkie Award

In het kort

KRO Kindertijd is een dagelijks magazine voor kinderen die nog niet kunnen lezen. De filmpjes in KRO Kindertijd sluiten iedere dag aan op een thema dat voor die periode vaststaat. Op de KRO Kindertijd website spelen kinderen op een verantwoorde en veilige manier met de karakters uit de populaire televisieprogramma’s. De website is geoptimaliseerd voor computer, tablet en smartphone.

Hoe de KRO kindertijd website werkt

Het gele KRO Kindertijd vogeltje fladdert langs zes vogelhuisjes. In deze vogelhuisjes kunnen kinderen leuke dingen doen, zoals spelletjes spelen, kleurplaten printen, voorgelezen worden en filmpjes bekijken. Geluid maakt de website geschikt voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

Spelenderwijs navigeren

De vorm van de vogelhuisjes laat zien wat je er kunt doen en nodigt zo uit tot klikken. Kinderen kunnen ook met het vogeltje zelf spelen. Als ze op het vogelnest klikken, kunnen ze het vogeltje eten geven, kietelen, trucjes laten doen en verkleden.

Zelf doen ?

Ga naar de website van Kindertijd

Meer lezen?

Verder lezen?

Lees meer in het blog

Contact

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen? Stuur ons een mail of bel ons op 020 33 00 111.