IJsfontein Homepage

Opdrachtgever: TonTon club

De TonTon club is een ouderwetse speelhal in Amsterdam vol met oude arcade speelkasten. Een plek waar creativiteit en vermaak in een gezellige huiskamersfeer samenkomen en je een tijdloze beleving geven. Voor hun nieuwe locatie op de Westergasfabriek vroegen zij IJsfontein om een racegame te maken. De game is gesponsord door biermerk Desperados.

Aan de bar

De Desperados Game wordt met behulp van een beamer op een stuk van de bar geprojecteerd. Terwijl spelers genieten van een biertje racen ze tegen elkaar voor de hoogste score. Spelers kunnen zelf invloed uitoefenen op het speelveld door objecten plaatsen, bijvoorbeeld bierflessen of telefoons. Met behulp van een kinect sensor worden de objecten in de game verwerkt. Spelers ontwikkelen zo realtime een eigen spelplan met meer of minder obstakels die de spelers moeten ontwijken tijdens de race.

Woestijn

Spelers besturen de game met fysieke joysticks en knoppen die in de bar zijn gebouwd. De stijl van de game is gebaseerd op Mad Max en past uiteraard bij sponsor Desperados. Door een landschap van woestijnen, cactussen en explosies probeer je als eerste de finish te bereiken.

Desperados game spelen?

Dat kan, in de Tontonclub.

Contact

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen? Stuur ons een mail of bel ons op 020 33 00 111.