IJsfontein Homepage

Opdrachtgever: CliniClowns

Kinderen afleiding en plezier bieden zonder dat er (altijd) een fysieke clown aan bed aanwezig is. De CliniClowns speelkoffer en de interactieve spiegel hebben als doel de kinderen te verrassen en dient als ontspanningsmiddel.

Awards:

  • Publieksprijs Cinekid New Media award

De CliniClowns speelkoffer in het kort

Deze interactieve installatie is gebouwd in de vorm van een koffer in opdracht van Cliniclowns. Stichting ClinClowns  zet zich in voor zieke kinderen door de inzet van clowns in ziekenhuizen. Deze clowns spelen met de kinderen en bieden afleiding. De CliniClowns speelkoffer die we gemaakt hebben geeft kinderen in een ziekenhuis afleiding en plezier, ook als er geen clown aan het bed is.

Hoe werkt de CliniClowns speelkoffer

In elk laatje van de kindgrote Speelkoffer is iets leuks te vinden. Een spannend evenwichtsspel of een clownsorkest dat speelt wat je wilt. Maar via het beeldscherm – dat reageert op aanraking – kunnen de kinderen nog veel meer doen. Zoals een foto van zichzelf maken, deze bewerken en mailen. Kinderen kunnen ook filmpjes van de clowns bekijken en spelletjes spelen. Ook staan er nieuwtjes in de Krant, informatie over activiteiten van CliniClowns en heb je toegang tot de virtuele clownswereld Neuzenroode.

Meer lezen?

Contact

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen? Stuur ons een mail of bel ons op 020 33 00 111.