IJsfontein Homepage

We leven in een wereld die in een steeds sneller tempo aan het veranderen is. De organisaties die de toekomst overleven, zijn degenen die in staat zijn om zo snel te veranderen als verandering zelf.

Het playful leerplatform van IJsfontein is precies hiervoor ontwikkeld.

Werknemers moeten voortdurend nieuwe vaardigheden en kennis ontwikkelen in een steeds kortere tijd. Alleen dan kan de organisatie waarvoor ze werken het tempo van snelle veranderingen bijhouden. Dit vraagt om nieuwe manieren van leren.

Naast formeel leren is het daarom steeds belangrijker dat medewerkers van en mét elkaar leren. Niet 1 keer per half jaar in een cursus, maar altijd en overal. Leren wordt ook steeds socialer door elkaars perspectief te delen, een dialoog te hebben, te duelleren, elkaar te voorzien van feedback of samen te reflecteren. Meer en meer organisaties erkennen dat de nieuwe wereld om vernieuwende en effectieve leerconcepten vraagt voor bijvoorbeeld onboarding-programma’s, competentieontwikkeling, transformatie trajecten en procesoptimalisaties.

Het playful leerplatform van IJsfontein speelt hierop in. De basis van het platform bestaat uit een SaaS-oplossing, welke bestaat uit modulaire bouwstenen die we formats noemen. Hiermee kunnen snel en makkelijk eigen gamified cursussen worden gebouwd.

Voorbeelden van formats zijn: Battle, Dialoog, Reflectie, Quiz, Feedback, Dilemma, Focus en nog veel meer concepten die we de afgelopen 20 jaar hebben bedacht. Door onze ervaring weten wij ook dat een platform alleen niet genoeg is. Wij geven daarom graag advies over de implementatie, zowel op het gebied van Learning & Development als techniek.

Meer weten?

Eind februari onthullen we de eerste versie én de naam van dit platform. We laten dan onder andere heel concreet zien welke voordelen dit platform biedt. Uiteraard gaan we ook samen spelen en het nieuwe leren ervaren. Wil je erbij zijn? Stuur een mail aan Sjors