IJsfontein Homepage

4 november 2013

Bugaboo viert de lancering van haar Bugaboo Autumn 2013 collectie met een vrolijke Andy Warhol app gemaakt door IJsfontein!  De app is gemaakt voor de iPad en vanaf vandaag beschikbaar in de app store. In de app komen unieke, nog niet eerder gepubliceerde handgetekende illustraties uit de SO series van Warhol tot leven. Hiermee maken kinderen op een speelse manier kennis met de wereld van de legendarische pop artist.

Alledaagse dingen waar kinderen zich zo over verwonderen

De app is een interactieve versie van Warhol’s SO boek voor kinderen. Dit boekje krijg je gratis bij aankoop van een Andy Warhol + Bugaboo So Many Stars collectie set. De nieuwe app verkent de fantasierijke tekeningen uit de “So” series. De ontdekkingsreis begint al bij het aanraken van de objecten op de verschillende pagina’s. Je honden kunt laten groeien, spaghetti kunt eten en vissen uit het water kunt laten springen! Alledaagse dingen waar juist kleine kinderen zich zo over kunnen verwonderen. Er is geen goed of fout, het is een ontdekkingstocht door de wereld van Andy Warhol op een vrolijke en grafische manier.

Voor kinderen van 2-6 jaar oud

De Andy Warhol app is bedoeld voor kinderen van 2-6 jaar oud en beschikbaar voor de iPad en iPad mini (voor 2,69 euro). In totaal zijn er 19 interactieve animaties. Alle inkomsten gegenereerd door de verkoop van de app dragen bij aan ‘The Andy Warhol Foundation’, waaruit subsidies ontstaan ter ondersteuning van de hedendaagse kunst.

Je kunt de app downloaden in iTunes