IJsfontein Homepage

14 april 2014

Op 1 april is appril van start gegaan. Hét festival over apps en mobiel internet. Tijdens het festival kunnen marketeers, ICT’ers, developers, creatieven, ondernemers en andere enthousiastelingen hun hart ophalen op gebied van apps en mobiel internet. Zo worden er meer dan 100 workshops, lezingen en borrels gegeven verspreid over Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.

IJsfontein doet mee dit jaar. Op 8 april heeft Olivier Oosterbaan afgetrapt over de juridische aspecten in app-ontwikkeling en op donderdag 17 april organiseren wij zelf een sessie. In deze sessie delen we onze inzichten over het bewerkstelligen van gedragsverandering bij jongeren met behulp van een app. Waarom is de telefoon een beter platform dan een tablet? Welke mechanismen werken wel en welke niet? Hoe vertaal je alle kennis die er is over gedragsverandering en jongeren naar een app die ook echt werkt? Aan het woord komen diverse experts, ervaringsdeskundigen en de jongeren zelf.

Volgende week donderdag op 24 april organiseren wij een tweede sessie. Jan Willem Huisman, creatief directeur van IJsfontein, vertelt tijdens een ontbijtsessie hoe we door middel van apps nieuwsgierigheid kunnen prikkelen in plaats van onderdrukken.

Helaas zijn beide sessies al volgeboekt, maar een verslag van de sessies vind je binnenkort op ons blog. Kijk op www.appril.nl voor meer informatie en de volledige agenda van appril.