IJsfontein Homepage
Alle veel gestelde vragen

Wat we PRECIES doen kunnen we moeilijk beantwoorden. We doen namelijk heel veel verschillende dingen. Toch is er een rode draad, want sleutelwoorden zijn altijd spelen en leren. Soms gaat het om ‘hardcore’ leren en krijg je studiepunten als je een tool van ons gebruikt, andere keren is het doel meer gericht op vermaak. Bij IJsfontein zijn we heel goed in het toegankelijk maken van complexe inhoud door techniek en design op de juiste manier toe te passen.

Je kunt bij ons terecht als je een serious game of gamified e-learning wil laten ontwikkelen. Bijvoorbeeld voor het opleiden van personeel of het bewerkstelligen van gedragsverandering bij patiënten.

Ook denken wij na over de rol van techniek en spel in de publieke ruimte en ontwikkelen we interactieve installaties voor musea.

Ontwerpen voor kinderen zit in ons DNA. Dit varieert van een leuke app voor peuters tot een online platform om jongeren bewust te maken van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zo hebben we veel samengewerkt met Malmberg. Samen digitaliseren en gamificeren we lesmethodes en denken we na over de plek die spelen digitaal leren moet hebben in de klas.