IJsfontein Homepage

Waarom een Design Sprint?

Tijdens een design sprint los je problemen op met minder middelen in minder tijd.  ‘s Werelds meest innovatieve bedrijven passen deze sprints toe om zo snel mogelijk producten te ontwikkelen.

Een design sprint zorgt er voor dat je een proces -dat heel lang kan duren- razendsnel doorloopt. Gewoon doen in plaats van eindeloos discussies voeren. Uitproberen en daarvan leren. Zo kun je op tijd bijsturen en een hoop geld en tijd besparen.

In 5 dagen naar een oplossing

Een design sprint is een proces ontworpen door Google Ventures. In vijf dagen tackelen we samen een complex vraagstuk. Via een aantal sessies doorlopen we fasen als onderzoek, ideeën ontwikkeling en rapid prototyping. Hierbij staan de eindgebruikers centraal. Aan het einde van de week heb je een beproeft concept.

Jouw vraag of uitdaging

Dit is een complexe vraag waar nog geen duidelijk antwoord op is. Om snel en concreet vooruitgang te boeken, nodigen we jullie uit om samen een oplossingsrichting voor dit vraagstuk te ontwikkelen middels een design sprint.

Zitten we op het goede pad?

Wanneer we ontwerpen, maken we aannames. Het voordeel van de Design Sprint is dat je deze aannames in een vroeg stadium verifieert. We willen feedback. Zo weten we snel of we op het goede pad zitten. En zo ja, hoe het nog beter kan.

Teamsport

Om tot een passende oplossingsrichting te komen, maken we gebruik van de ervaring en kennis van meerdere disciplines, zowel vanuit klant als IJsfontein. Samen, in één ruimte.

Wat kost een design sprint?

Een week aan de slag met een ervaren en ambitieus team kost 23.000 euro. Na deze week heb je een antwoord op jouw vraag. Én getoetst of het in de praktijk gaat werken.

Meer informatie

Ben je al overtuigd? Of nog op zoek naar meer informatie? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geen zorgen, we gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden.
Je kan ons natuurlijk ook direct bellen: 020 00 33 111.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.