IJsfontein Homepage

27 maart 2018

Het zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen, maar ook dít jaar vind het Appril festival plaats in April. Appril is een festival dat Mobiele Applicaties viert, en de community samenbrengt: Ontwikkelaars, Ontwerpers, Specialisten, Marketeers, Investeerders en .. IJsfontein!

Hoe ontvang je de beste feedback van je doelgroep?

11 April | 14:15 – 15:00 | B.Amsterdam
Iedereen kent de beroemde quote van Henry Ford: “If I had asked people what they wanted, they would have said: Faster horses..” Co-creatie is een buzzword dat al jaren rondgaat, maar we zijn benieuwd of dit de wereld een betere plek maakt. Tijdens deze sessie, met Interactie ontwerper Annelies Wisse, delen we onze succesverhalen, grootste fouten, en geven we inzichten in het maken van ‘people centered products’.

Culture Eats Strategy for breakfast

13 April | 08:30 – 10:00 | IJsfontein
Kom een beschuitje met ons eten bij de ontbijtsessie over Cultuurverandering binnen organisaties. In deze sessie laat Jan Willem Huisman zien hoe wij ontwerpen voor cultuurverandering.

We leven in een wereld die in een steeds sneller tempo aan het veranderen is. De organisaties die de toekomst overleven, zijn degenen die in staat zijn om zo snel te veranderen als verandering zelf. Werknemers moeten voortdurend nieuwe vaardigheden en kennis ontwikkelen in een steeds kortere tijd. Het playful leerplatform van IJsfontein speelt hierop in. Met modulaire bouwstenen kunnen snel en makkelijk eigen gamified cursussen worden gebouwd. Werknemers kunnen deze cursussen volgen op mobiel, tablet of computer.

Appril

Naast deze sessies heeft Appril een bomvol probramma van 11 – 13 april. Zo zijn er praatjes over Tikkie, AI, AR en is er een Mysterie Launch van een app. Genoeg leuke dingen dus!

Voor meer informatie en kaartjes, ga naar www.appril.nl