IJsfontein Homepage

17 juni 2015

De website van IJsfontein is vernieuwd. En hoe! Als ontwikkelaar van digitale media is onze site ons visitekaartje. Toch schieten interne projecten er vanwege de drukte en het klanten-gaan-voor-principe vaak bij in. Dit keer niet!

Naar een design van onze Art & Video director Jurriaan Schalken hebben onze fijne buurmannen van studio Parkers de site gebouwd (soms moet je interne projecten nu eenmaal extern beleggen om snel tot een goed resultaat te komen).

Op de nieuwe homepage is de showreel van IJsfontein te zien gecombineerd met onze payoff (playful learning) voor een visuele impact met een duidelijk uitgangspunt. Onze ‘over ons’ pagina is omgedoopt tot ‘expertise’ en legt kort maar krachtig uit wat onze visie is, wat we maken en hoe we dat doen. De team en klantenpagina’s zijn nieuw en daarmee kun je projecten ook per teamlid of klant sorteren. Ook onze portfolio is getweakt. Meer en beter beeld, duidelijkere typografie en geïntegreerde trailers. Uiteraard is de site responsive, adapative, futureproof en tablet- en mobile friendly.

Wij zijn dus blij! Om te vieren dat we een nieuwe website hebben wordt er getrakteerd, maar daar moet je wel iets voor doen. Op de site zit iets verstopt. Wat dan? Ze zijn pluizig en eten wortels. Scroll, klik en swipe er lustig op los en ga op zoek. Het zijn er drie. Als je ze allemaal hebt gevonden krijg je een verrassing. Happy hunting!

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar je reactie.

PS: niets menselijks is ons vreemd. Ook als je een foutje tegenkomt horen we dat graag.  

IJsfontein achtergrond home