IJsfontein Homepage

Opdrachtgever: BosBros

In deze serious game voor peuters leren kinderen lezen, schrijven, tekenen en nog veel meer. Ze doen dit met de karakters uit het boek Pluk van de Petteflet. IJsfontein maakte het spel in opdracht van BOSbros.

Awards:

  • Europrix (genomineerd)

De game Pluk van de Petteflet in het kort

Je kunt de game Pluk van de Petteflet spelen op de Nintendo DS of op PC/MAC. De karakters uit het boek van Annie M.G. Schmidt staan centraal en het spel heeft de stijl van de illustraties van Fiep Westendorp. Kinderen gebruiken de touch sensor om de spelletjes te spelen.

Top 10 best verkocht

De cd-rom en Nintendo DS-game zijn onder andere te koop bij bol.com. Easy Interactive verzorgt de distributie. In maart 2009 stond de game enkele weken in de Top 10 van best verkochte Nintendo DS games.

Reacties op Pluk op de DS

Een moeder op bol.com:

“Bijna alle spelletjes zijn goed te doen voor een beetje handige peuter; nog niet allemaal, maar zo blijft het spel hem de komende tijd nog voldoende uitdaging geven. Overigens hebben zijn neefjes van 7 en 8 gisteren de hele middag hun Mario Bros spel opzij gelegd, om Pluk van de Petteflet te spelen! Zo leuk is het dus!”

Spelen?

Het spel is te bestellen op www.bol.com.

Meer lezen?

Bekijk meer voorbeelden van projecten voor kinderen.

Contact

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen? Stuur ons een mail of bel ons op 020 33 00 111.