IJsfontein Homepage

Categorieën: app, cultuur & musea, educatief, interactieve installatie, volwassenen, website

Opdrachtgever: Groninger Museum

Na een uitgebreide revitalisatie werd in december 2010 het Groninger Museum feestelijk heropend. Het museum koos IJsfontein Interactive Spaces om de nieuwe beleving en interactiemogelijkheden te bedenken en ontwikkelen.

In het kort

Na een uitgebreide revitalisatie werd in december 2010 het Groninger Museum feestelijk heropend. Zowel het gebouw als de beleving in het museum hebben een metamorfose ondergaan. Onder andere door de toevoeging van een innovatief informatiecentrum dat de bestaande bibliotheek vervangt. Daarin vind je als bezoeker acht informatieplekken met onder andere video’s, bladerboeken en tentoonstellingsinformatie. Beleef dit project in het Groninger Museum

 

Verzamelen

Een interactieve installatie biedt de mogelijkheid om in 3D het unieke gebouw en haar architectuur te ontdekken, en een persoonlijk reis door de omvangrijke collectie te maken. Tenslotte kun je met de GMcollector tijdens het bezoek je persoonlijke, virtuele verzameling samenstellen en ‘mee naar huis nemen’. 

Het museum koos IJsfontein Interactive Spaces om de nieuwe beleving en interactiemogelijkheden te bedenken en ontwikkelen.

Verder lezen?

Lees meer in het blog

Contact

Lotte Vergouwen of Hans Luyckx 020 33 00 111.